Audionom i Obbola

Professionella och erfarna audionomer i Obbola - en guide till att hitta en audionom i Obbola för dig som behöver hjälp med hörselproblem, hörselhjälpmedel, hörselapparater och hörselträning. Om du letar efter en audionom som kan hjälpa dig med att undersöka din hörsel eller prova ut hörselapparat i Obbola hittar du här alla verksamma audionomer i Obbola. Sammanlagt har vi just nu 0 olika företag och mottagningar med audionomer i Obbola registrerade.

Audionomer i Obbola

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla verksamma audionomer i Obbola som kan det mesta om hörselproblem, hörselhjälpmedel, hörselapparater och hörselträning i Obbola.Hörseltest i Obbola

Om du behöver hjälp med att utföra hörseltest i Obbola så kan sannolikt någon av audionomerna från listan ovan hjälpa dig med olika hörseltester eller t.ex. hörselträning eller hörselhjälpmedel.

Audionomfakta om Obbola

I Obbola fann vi 0 olika verksamma audionomer, här finner du generell information om orten Obbola.

Obbola är en tätort i Umeå kommun och en av kommunens äldsta byar. Orten är belägen på Obbolaön i Umeälvens utlopp, där älven delar sig i Västerfjärden och Österfjärden. Orten är känd för sin sulfatmassafabrik som idag heter SCA Obbola.

Här hittar du mer info om Obbola om du vill lära dig med än om audionomer i Obbola.

I Obbola fann vi totalt 0 olika mottagningar med audionomer som du kan kontakta vid behov av t.ex. hörseltest, hörapparat eller hörselhjälpmedel i Obbola. Om du ändå inte hittar en lämplig audionom i Obbola rekommenderar vi att du letar vidare efter andra audionomer i Västerbotten.