Audionom i Zinkgruvan

Annons:
Professionella och erfarna audionomer i Zinkgruvan - en guide till att hitta en audionom i Zinkgruvan för dig som behöver hjälp med hörselproblem, hörselhjälpmedel, hörselapparater och hörselträning. Om du letar efter en audionom som kan hjälpa dig med att undersöka din hörsel eller prova ut hörselapparat i Zinkgruvan hittar du här alla verksamma audionomer i Zinkgruvan. Sammanlagt har vi just nu 0 olika företag och mottagningar med audionomer i Zinkgruvan registrerade.
Annons:

Audionomer i Zinkgruvan

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla verksamma audionomer i Zinkgruvan som kan det mesta om hörselproblem, hörselhjälpmedel, hörselapparater och hörselträning i Zinkgruvan.Hörseltest i Zinkgruvan

Om du behöver hjälp med att utföra hörseltest i Zinkgruvan så kan sannolikt någon av audionomerna från listan ovan hjälpa dig med olika hörseltester eller t.ex. hörselträning eller hörselhjälpmedel.
Annons:

Audionomfakta om Zinkgruvan

I Zinkgruvan fann vi 0 olika verksamma audionomer, här finner du generell information om orten Zinkgruvan.

Zinkgruvan är en tätort i Askersunds kommun, Örebro län belägen i östra delen av Hammars socken . Ortens historia är nära knuten till gruvans och byn, liksom gruvan, uppstod på 1800-talet. Zinkgruvan är beläget ovanför en ovanligt zinkrik malmåder, två mil från Askersund.

Här hittar du mer info om Zinkgruvan om du vill lära dig med än om audionomer i Zinkgruvan.

I Zinkgruvan fann vi totalt 0 olika mottagningar med audionomer som du kan kontakta vid behov av t.ex. hörseltest, hörapparat eller hörselhjälpmedel i Zinkgruvan. Om du ändå inte hittar en lämplig audionom i Zinkgruvan rekommenderar vi att du letar vidare efter andra audionomer i Örebro.
Annons: